Huis > Over ons > Bedrijfscertificaat

Certificaat


Wij zijn audit-leverancier door SGS sinds 2007, voor meer dan 11 jaar.

SGS is met haar hoofdkantoor in Zwitserland 's werelds toonaangevende inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsbedrijf. SGS werd opgericht in 1878 en wordt erkend als de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze exploiteren een netwerk van meer dan 1, 250 kantoren en laboratoria over de hele wereld met ongeveer 64.000 werknemers.

SGS-CSTC Normen Technical Services Co., Ltd. werd in 1991 opgericht als een joint venture tussen SGS Group en China Standard Technology Development Corp., onder de State Administration of Quality Technical Supervision. SGS-CSTC heeft meer dan 50 vestigingen en tientallen laboratoria met ongeveer 9000 professionals die voor het bedrijf werken.

Hun capaciteiten zijn op competente wijze belichaamd in het onderhouden van de toeleveringsketens van verschillende sectoren zoals landbouw, mineralen, petrochemie, industrie, consumentenproducten, auto- en levenswetenschappen. SGS heeft jarenlang haar innovatie-inspanningen en onderpandmiddelen op het gebied van milieubescherming, alternatieve energie, energie-efficiƫntie en koolstofarme initiatieven aangepast. De test-, inspectie- en certificatiediensten die wij bieden helpen lokale en buitenlandse bedrijven, overheden en instellingen om duurzame oplossingen te ontwikkelen die People, Planet en Profit in balans houden.


Gecontroleerde leverancier door SGS