Huis > Over ons > Bedrijfsprofiel

Onze geschiedenis

Xiamen Yalitong Stone Industrial Co, Ltd is een gerenommeerde producent en exporteur van steenproducten in Fujian, China sinds 1993. We hebben een rijke ervaring opgebouwd in het leveren van graniet, marmer en kwarts voor commerciële en residentiële projecten, met inbegrip van platen, aanrechtbladen, ijdelheid tops en tegels etc.

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Xiamen, wat erg handig is voor de steen die vanuit de haven van Xiamen exporteert.

Onze producten

-Main Materials:
Graniet, marmer, kwarts.


-Main Items:
Granieten platen en tegels

Marmeren platen en tegels

Countertops van graniet en marmer en kwarts, ijdelheidsbovenkanten

Project op maat gesneden voor marmer en graniet

Stone Sink & Basin

Marmeren mozaïek

Granieten straatstenen en trappen

Marmeren of granieten beeldhouwwerk etc.


-Waarom voor ons kiezen?
1. Betaalbare prijs:
Als professionele fabrikant leveren wij altijd een betaalbare prijs. In elke markt kunt u nooit de goedkoopste prijs vinden, want er is altijd wel een bedrijf dat een lagere prijs kan bieden dan u krijgt. Ons doel is dus om te zorgen voor een goede kwaliteit met een concurrerende prijs, in plaats van de goedkoopste prijs. We zorgen ervoor dat onze kwaliteit de prijs verdient.


2. meerdere producten:
Onze producten hebben een grote variëteit, onze fabriek produceert voornamelijk graniet, marmer, kwarts en onyx, maar voor andere materialen zoals basalt, leisteen, zandsteen, travertijn, blauwe hardsteen enz. Hebben we goede middelen voor die fabrieken. Zeker kunnen wij betere prijs aanbieden en gemengde container met ons graniet of marmer laden, dan aan u verschepen,


3. Kwaliteitscontrole:
Alle producten vallen onder onze strikte kwaliteitscontrole. Wij verzekeren u dat wat wij bieden kan voldoen aan uw kwaliteitsnorm in uw markt. Vanaf het begin van de productie tot de pakketten, letten we op alle details en proberen we ons best om zichtbare fouten zorgvuldig te voorkomen.


4. Klantenservice:
Ons kantoor is gevestigd in Xiamen City, wat het voor onze verkopers gemakkelijker maakt om met onze klanten te communiceren en ook onze klanten persoonlijk te ontmoeten.

Onze missie is om onze klanten attente full-service te bieden tijdens de samenwerking, en we doen dit al meer dan 20 jaar. We hebben elkaar nodig en we respecteren elkaar tijdens de onderhandelingen of samenwerking.


We heten elke nieuwe potentiële klant van harte welkom om contact met ons op te nemen. We leveren u niet alleen de juiste materialen op basis van uw vereiste kwaliteit tegen een concurrerende prijs, maar bieden u ook uitstekende service via snelle respons met constructieve oplossingen. Onze inspanningen en uw steun brengen de win-win-activiteiten, waardoor zowel u als wij verder gaan.